top of page

Entisen kiltavanhimman tervehdys 2022


Arvoisat Kiltalaiset,

Elämme jälleen todella haasteellisessa ja ikävässä tilanteessa. Koronapandemia on luonut erilaisia haasteita jo muutaman vuoden ajan ja nyt Venäjän käsittämättömät toimet luovat suurta epävarmuutta sekä huolta koko maailmassa.

Tämä ei tule helpottamaan jo vallinnutta raaka-aineiden hintojen nousua sekä saatavuusongelmia, vaan enneminkin päin vastoin. Kuitenkin suurin huolenaihe ovat ihmiset, jotka tällä hetkellä taistelevat henkensä, perheensä sekä kotinsa puolesta, joten siihen verrattuna muut huolet ovat erittäin pieniä. Toivotaan, että tämä hulluus saadaan pian loppumaan.

Itse sain kunnian toimia kiltavanhimpana muutaman vuoden ajan. Onneksi ensimmäinen sekä viimeinen möötti kiltavanhimman viitta hartioillani saatiin sentään järjestettyä ihan kasvotusten, kun muut möötit jouduttiin järjestämään etänä pandemian johdosta. Onneksi osallistujamäärä myös näissä mööteissä oli hyvä ja saimme kokea ensimmäiset etäyritysvierailut Pakkauskillan historiassa. Ne onnistuivat mielestäni erittäin hienosti, kiitos näistä vielä järjestäjille.

Haluan kiittää kaikkia Kiltaneuvoston jäseniä sekä teitä kiltalaisia näistä vuosista, jotka sain toimia vanhimman roolissa. Turvallisin mielin sain laskea viitan uuden kiltavanhimman Ville Lemisen leveille harteille ja hän varmasti johtaa Pakkauskiltaa varmoin ottein seuraavat kaudet.

Toivotaan, että seuraavatkin möötit saamme järjestää lähimöötteinä, sillä mikä sen parempaa kuin tavata teidät kaikki kasvotusten. Itse jatkan kuitenkin vielä hetken varavanhimman roolissa, ennen rähjäksi siirtymistä. Muistakaa myös jokainen rummuttaa pakkauskurssin sekä Pakkauskillan puolesta, jotta saamme lisää uusia killistejä uljaaseen joukkoomme!


Kevään odotusta kaikille ja toivotaan, että tilanne maailmalla helpottuu pian!

Entinen kiltavanhin, nykyinen varavanhin ja tuleva rähjä

Mikko SorsaComments


bottom of page