top of page

Uuden kiltavanhimman tervehdys

Arvoisat Kiltalaiset,

On aika valmistautua Uuteen Vuoteen sekä vuosikymmeneen ja mikä olisikaan parempi aloitus sille, kuin loppuunmyydyn pakkauskurssin, järjestyksessään numeroa 83 kantavan ryhmän valmistuminen tammikuun 15. päivä 2020. Pakkauskillan yksi tavoite on ollut jäsenmäärän kasvattaminen ja toivotaan, että tästä täydestä kurssista saadaan paljon aktiivisia killistejä tuleville vuosille sekä tulevaisuuden Kiltaneuvoston jäseniä.

On todella hienoa huomata, että yritykset ovat valmiita jälleen panostamaan henkilöstön koulutukseen, jota kolme jaksoiselta pakkausalan peruskurssilta saa varmasti suuren pakkauksellisen verran mukaansa. Killan suurimpana antina on erittäin laaja pakkausalan ammattilaisten kontaktiverkosto sekä Pakkauskillan möötti keväisin ja syksyisin.

Möötissä pääsee tutustumaan aina mielenkiintoisiin kohteisiin vierailun merkeissä sekä tietysti vaihtamaan kuulumisia muiden jäsenten kanssa aina niin mukavan Kilta illallisen lomassa. Edellisistä mööteistä ja kohteista löydätte tietoa Pakkauskillan Tapahtuma-osiosta.

Kiltaan kuuluu yli 500 alan ammattilaista, joilla kaikilla olisi varmasti paljon tietoa jaettavaksi alati muuttuvassa pakkaamisen maailmassa. Siksi haluankin herättää nyt kaikkia aktivoitumaan killan eri sosiaalisissa kanavissa mm. Facebookissa sekä Linkedin-sivustoilla, jonne voi kirjoittaa alan tapahtumista, kokemuksista sekä näkemyksistä ja tietysti se on myös loistava kanava kysyä mielipiteitä tai ratkaisuja mieltä askarruttaviin asioihin.

Lisäksi Pakkauskillan Mentorointiohjelma käynnistettiin viime vuonna menestyksekkäästi useamman parin voimin ja ensimmäinen pari onkin saanut prosessin jo onnistuneesti päätökseen. Lisää innokkaita mentoroitavia sekä mentoreita kaivataan kovasti, joten rohkeasti vaan mukaan! Lisää Mentoriohjelmasta löydätte Pakkauskillan sivulta https://www.pakkauskilta.fi/mentorointi. Opittavaahan meillä kaikilla löytyy aina, sillä olemmehan etuoikeutettuja, että saamme työskennellä pakkausalalla, joka elää ja kehittyy jatkuvasti.

Mikko Sorsa

Kiltavanhin

bottom of page