top of page

Kiltavanhimman tervehdys 2019

Pakkauskillan toimintavuosi 2019 starttaa hyvinkin muuttuneessa kokoonpanossa kiltahallituksen osalta, kun kuuden erovuoroisen henkilön tilalle vaihtui uudet hallitusjäsenet. Myös kiltavanhimman sekä seremoniamestarin arvokkaat pestit on luovutettu kiltavanhimman osalta allekirjoittaneelle ja seremoniamestarin osalta Päivi Hakasuolle. Vuoden 2017 alusta Killan muuttuessa rekisteröityneeksi yhdistykseksi, oli suuri rooli ensiaskelissa ja kivijalan muuraamisessa sen hetkisellä Kiltaneuvoston kokoonpanolla. Perusta on muurattu tukevaksi, isot kiitokset siitä edelliselle kokoonpanolle, tämän kivijalan päälle on turvallista rakentaa ja ideoida jälleen uutta. Killan uutta strategiaa on alettu pohtimaan ja jäsenmäärä halutaankin pitää vähintään nykyisellä tasollaan, mutta panostuksia tehdään niin sisältöön kuin Pakkausalan peruskurssilaisten tietouteen Killan toiminnan monimuotoisuudesta sekä ennen kaikkea sen tarjoamasta upeasta verkostoitumisalustasta. Nykyisten Killan jäsenten osalta tutkitaan tarkemmin jäsenprofiilit, jotta voidaan mahdollisesti luoda Pakkauskillalle alueellisia jaoksia ja toimintaa niiden sisällä. Vuosi tulee tuomaan tullessaan myös mentorointiohjelman, joka tarjoaa mahtavan väylän jakaa monipuolista osaamista Killan jäsenten kesken. Kuluva vuosi tulee olemaan Killan oman mentorointiohjelman testivaihe, josta kootaan kokemukset, kun ensimmäiset prosessit on saatu päätökseen. Killan tarkoitus on jatkossa myös lisätä jäsenkunnalle kohdistuvia koulutuksia, esimerkiksi esiintymistaidon koulutus tullaan tuomaan tarjolle alkuvuodesta 2019. Rohkeasti ilmoittautumaan mentoriksi tai mentoroitavaksi, laitetaan kaikki se pursuava tietotaito ja osaaminen jakoon joka tässä upeassa ryhmittymässämme on kiistattomasti tarjolla! Janne Teliranta

Kiltavanhin

bottom of page